De kleurenklok

De kleurenklok

De tijd weergegeven in een hexadecimale kleurwaarde. Af te lezen in cijfers maar de echte kleurenfreak kijkt vanaf nu alleen nog maar klok in code zoals hieronder. Gratis down te loaden als screensaver voor Mac, Windows en Android.

Thecolourclock.co.uk (via BB)

De kleurenklok

Niels Post
About Niels Post 3343 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*