Femke Herregraven, Henrik van Leeuwen en de Panama Papers

Femke Herregraven, Henrik van Leeuwen en de Panama Papers

En voor wie dit weekend niet in Brussel is maar in Utrecht, is Hacking Habitat wellicht een optie. In de oude gevangenis werk van 86 kunstenaars waaronder Femke Herregraven en Henrik van Leeuwen.

Femke Herregraven brak in 2013 door met het online belastingontduikingsspel Taxodus en heeft dit jaar samen met Van Leeuwen gewerkt aan het online ontsluiten van het Nederlandse deel van de Panama Papers.

T/m 5 juni a.s.

Hackinghabitat.com

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*