Petitie De Appel

Petitie De Appel

“Er is veel te doen, op allerlei fronten, maar de tijd dringt. De Appel bepleit een hernieuwd advies van de Raad voor Cultuur, dat rekening houdt met de complexe situatie waarin het instituut zich bevindt. Zij vraagt hiervoor tijd en politieke wil. De discussie die recent is ontstaan rondom de Appel toont hoe begaan kunstenaars, curatoren, bezoekers en tutoren zijn met de instelling en onderstreept haar belang in het culturele veld.”

“Teken de petitie en help de Appel arts centre in haar strijd voor een toekomst!”

Deappel.nl/petition.html

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*