Gert Rietveld

Gert Rietveld

Installatie voor Lokaal01 1992 Een tunnel die even lang is als de zaal waar hij in staat (14 meter), en die precies in de deuropening past. Hij is ongeveer 40 cm naar buiten geschoven, zodat de zaal nog net te betreden is. (link)

Gert Rietveld

“Sijpelen/Trickle” at Mirta Demare, Rotterdam, june 9th, 2002 The installation consisted of 12 metal pipes of various lengths, which were suspended over buckets filled with water. In each bucket was a little fountain. The fountains could only be heard, not seen. […] The pipes were distributed through the space according to a grid of triangles, in such a way that every 3 pipes that formed a triangle represented the notes of a major or minor chord. (Link)

Ook voor al uw running from camera.

gertrietveld.com

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*