A year-long time lapse of the Earth rotating in space 

“NASA recently released a time lapse video of the Earth constructed from over 3000 still photographs taken over the course of a year. The photos were taken by a camera mounted on the NOAA’s DSCOVR satellite, which is perched above the Earth at Lagrange point 1.”

Kottke.org/…in-space

Niels Post
About Niels Post 3502 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*