Bad Bentheim part 1

Lekker weg uit eigen land!

Hup, 2 posts over Bad Bentheim. Het toeristische stadje met een veelomvattend kunst en kulturgebied tussen Osnabrück, Nordhorn, Münster Enschede en Hengelo. Tussenstop van de trein naar Amsterdam. Dus even uitstappen in deze nederlandse enclave voor Slot Bentheim en deze leuke Galerie, projectruimte en artistrunspace Haus 34A van Ellen Timmerman met werk van Jonas Snijder uit Amsterdam die hier een tijdje verbleef voor een serie abstracte tekeningen.

Haus34a.eu

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Bad Bentheim part 1

Haus34a.eu

About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*