Behang en textiel

“Several shots at a factory in Perivale show wallpaper being made; a woman uses a routing machine to etch a design onto a block of sycamore wood; a man uses the block for hand-printing a roll of wallpaper. Some long sheets of garish red and gold wallpaper hang on high loops to dry.”

Youtu.be/8ycigOdc7FU

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*