Berghain is hoge cultuur

Berghain is hoge cultuur

“Why does the subtle difference on Bergain’s once-yearly paper work matter? Berlin-Brandenburg’s fiscal court ruled that the club will now only be subject to a seven percent tax rate each year, significantly lower than the 19 percent it paid while listed as an entertainment venue. Other institutions that fall into this lower tax bracket would be venues like classical music halls […]”

Observer.com/2016/09/notorious-german-nightclub-now-officially-high-art/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*