Ondertussen in Miami…

5212tqyw

Siebren Versteeg, Augustina Woodgate en Marc Bijl and some random pics from Miami, altijd leuk!

13

Beginnen we subtiel met local superstar Jessy Nite, die dankbaar gebruik maakt van de zon in de sunshine state met haar cut-out letter werkjes op gebouwtjes. Ideetje Niels!

3

14

Rijden we door naar een palmboom in de zon en een gewone boom, maar wel heel apart en dik!

12

Dan de dronkemansfoto’s van de werkjes van Marc Bijl @ Spinello Projects. #tags with bags…het terrorisme speelt demagogen in de kaart. Of zoiets.

1

unnamed

4

7

Het echt intressante werk komt van Siebren Versteeg @ Michael Jon and Allen Gallery. Deze 100% Amerikaan met friesche vlag in zijn starbucks komt uit New York en mixt media met van alles en nog wat tot een vraag over de overeenkomst tussen de random computer algoritme en creativiteit van de expressieve individualist.

8

9

10

11

15

16

17

18

19

Ook niet verkeerd; de master-slave clocks van Augistina Woodgate ook @ Spinello Projects. Deze Argentijnse Kunstenares woont en werkt in Miami en heeft het in haar werk vaak over labor in verhouding tot het eigenlijk lichamelijke werk en wat daarvoor het uurloon is.

Deze installatie bestaat uit een atoomclock die de slaaf-klokje na enige dagen of weken in het gareel moet zien te krijgen door ze ieder uur snel een uur te laten doorlopen als ze achterlopen.

Ten tijde van de opening waren ze bijna allemaal zover. Daarna begint het proces van het afschuren van de getallen op de wijzerplaat door de wijzers.

5

Daarna een frisse duik in het zwembad van het Soho hotel, met dure cocktails en daarna (om het budget niet te overschrijden) dat goedkope vreten dat alleen in Amerikaanse Diners is te vinden; Churreria Manolo sind 1932 in passende Mondriaan stijl. (alleen de menukaart helaas)

6

Dit alles nog tot 8 November dus boek die vlucht! Leuk uitje voor de herfstvakantie!

About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*