Bericht vanuit het atelier, Richard Bolhuis

Kerkje te Oostum

Tip voor wie het aankomende weekend in de buurt van Groningen is, vrijdag 7 september treed Richard Bolhuis met zijn House of Cosy Cushions op als totaalinstallatie in de Nicolaaskerk van Kloosterburen. En op zaterdag 8 september doet hij dat nog eens dunnetjes over in het Kerkje te Oostum.

De kerken van het Groningse platteland zijn sowieso erg de moeite waard.

Richardbolhuis.com/Upcoming

Kerkje te Oostum

Kerkje te Oostum

Kerkje te Oostum

Kerkje te Oostum

Kerkje te Oostum

Richardbolhuis.com/Upcoming

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*