Amie Siegel – Provenance

Provenance_Siegel-1024x576

Nu bij Witte de With, aanrader van formaat. 40 minuten durende prachtfilm over robuuste meubels voor de superrijken. Er is natuurlijk meer aan de hand:

“Beginning with the furniture’s present circumstances—decorating wealthy homes in London, Paris, Antwerp, New York, and beyond — the film traces the furniture’s journey in reverse chronology, through warehouses, on display at American and European auctions, at a furniture restorer, on a cargo ship and, finally, back to its origins in Chandigarh.”

Gewoon gaan zien.

Trailer op vimeo.com/76025359

Onderdeel van In The Belly Of The Whale (waarover later meer).

wdw.nl/nl/our_program/exhibitions/in_the_belly_of_the_whale

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*