Twaalf presentatie-instellingen ontvangen bijdrage Mondriaan Fonds: Ateliers’89, de Appel arts centre, DSPS/De Player, Hotel Mariakapel, If I Can’t Dance, I Don’t Want To Be Part Of Your Revolution, Instituto Buena Bista, Kunsthuis SYB, Nest, Nieuwe Vide, Showroom MAMA, Stroom, Vleeshal

Mondriaan: Twaalf presentatie-instellingen ontvangen bijdrage Mondriaan Fonds: Ateliers’89, de Appel arts centre, DSPS/De Player, Hotel Mariakapel, If I Can’t Dance, I Don’t Want To Be Part Of Your Revolution, Instituto Buena Bista, Kunsthuis SYB, Nest, Nieuwe Vide, Showroom MAMA, Stroom, Vleeshal

About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

5 Comments

  1. prima lijstje zo te zien; kan nest aan zijn verhuizing doorwerken, Stroom goddank, vraag me zoals altijd weer af wie de afvallers zijn dit keer…

  2. Casco, Club Solo, Extrapool en Kunstvereniging Diepenheim kregen in 2015 al een bijdrage voor 2017.

  3. Twaalf waarvan 10 in NL. Erg schraal op een bevolking van 17 miljoen.
    Fijn voor alle bovengenoemde instellingen. In heel Brabant helaas geen enkele toekenning. PARK dus ook niet. Als je de afwijzing leest denk je goh, gaat dat over ons? Los van een wellicht goed gemeend schouderklopje is het een subtiel verpakte eerste hulp bij zelfdoding.

  4. Curaçao en Aruba zijn ook Nederland.
    Iets met koloniale neigingen uit ons Nederlands verleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*