Hyperallergic in gesprek met grootverzamelaar Don Rubbel

“The Rubells have become synonymous with the A-list of major contemporary art collectors. Since 1964, Don and Mera Rubell have sought out the art of their time and have amassed what has grown to be one of the biggest and arguably the most important collection of contemporary art in the world.”

“[…] For our latest podcast, I sat down with collector Don Rubell to discuss his life of collecting and the lessons he has learned along the way. We also discuss the new, 100,000-square-foot complex in Miami’s Allapattah neighborhood the family is building. The massive space will be the new home for their art collection, as well as housing a library, lecture hall, sculpture garden, and more.”

Hyperallergic.com…a-conversation-with-mega-collector-don-rubell/

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*