This Art Fair, Amsterdam

This Art Fair, Amsterdam

    “Vorig jaar nog een sympathiek werkje van op de kop getikt, Guido van Amelsfoort.”

“27 december opende in de Beurs van Berlage This Art Fair, de enige beurs in Nederland waar de meerderheid van de deelnemers bestaat uit kunstenaars die zichzelf vertegenwoordigen, zonder een galerie. Mede hierdoor is het karakter informeel en de sfeer gemoedelijk.”

T/m 30 december (alle dagen open tot 22:00).

Jegensentevens.nl/2016/12/this-art-fair/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*