Support 1646

1646_2016_Oedipusmas-Special_04

Soms zit het tegen. Den Haag heeft kwaliteit in huis. Nest en Stroom krijgen ondersteuning van Mondriaan. Waarom 1646 niet? Precies daarom: Nest en Stroom krijgen al ondersteuning van Mondriaan. Spreiding meneer mevrouw, spreiding.

Wat 1646 zelf schrijft:

“1646 wordt in het hedendaagse kunstenveld als een van de enige ruimtes gezien waar kunstenaars daadwerkelijk de mogelijkheid krijgen een grote solotentoonstelling te maken met werken die nieuw zijn ontwikkeld. […] . De publieksactiviteiten zijn daarbij net zo belangrijk als de tentoonstelling op zich. 1646 wordt op de voet gevolgd door een grote groep van professionals, die vaak via het publieksprogramma ook een persoonlijke band hebben opgebouwd met de organisatie.”

Ik onderschrijf dat ten volle. Een programma als dat van 1646 is niet vol te houden zonder royale co-financiering van de overheid. Het zou fijn zijn als 1646 zijn brede en experimentele onafhankelijke programma zou kunnen voortzetten.

Bent u het met mij eens, onderteken dan mede de supportletter. En/of denk mee na over een alternatief.

dl.dropboxusercontent.com/u/245405205/support%20letter%201646%20NL%20final.docx

1646.nl/support

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*