ArtBBQ, 2007

ArtBBQ 2007

Toen Ron van der Ende stopte met zijn onvolprezen kunstlog artBBQ ontstond het idee om een echte artBBQ te organiseren. De uitnodiging is op Trendbeheer gezet en twee dagen(!) later kwamen honderd collega’s/kunstenaars ‘het einde vieren‘ van Ron van der Ende’s artBBQ middels de tentoonstelling Bring Your Own Artwork in kunstenaarsinitiatief Het Wilde Weten, Rotterdam, 22 april, 2007.

Ongeorganiseerd, ongecurateerd, ongestructureerd en inkom vrij: gaande de avond werden de muren volgehangen, aan het eind van de avond nam iedereen zijn werk weer mee naar huis.

Zie ook: Trendbeheer.com/tag/artbbq/

ArtBBQ 2007

ArtBBQ 2007

ArtBBQ 2007

Deelnemers (ondermeer):
Ron van der Ende, Jeroen Allart, Jeroen Bosch, Esther Kokmeijer, Paul Cox, Anke Roder, Manu Baeyens, Happy Famous Artists, Peter Luining, Niels Post, Ellen Rodenberg, Jonas Staal, Simon Schrikker, Kees Koomen, Rene Duinkerken, Dolf Pauw, Peter Breevoort, Hidde van Schie, Marc Bijl, Freek Drent, Edith Meijering. Marcha van den Hurk, Hans van der Riet, Anne Wenzel, Johan Gustavsson, Jack Segbars, B.C. Epker, Jonas Vorwerk, Alex Jacobs, Jeroen Kuster, Peter Cleutjens, Sannetje van Haarst, Eric Jan van de Geer, Anuli Croon, Remko Theunissen, Zigor Barayazarra Norman Beierle en Hester Keijser, Jeroen Jongeleen.

About [Redactie] 9017 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*