Listen to the sounds from the deepest hole ever dug into the Earth crust

[arve url=”https://vimeo.com/179364816″/]

“Last year, while i sat down listening to the speakers of the Open Fields conference in Riga, i learnt about the existence of the Kola Superdeep Borehole, the deepest man-made hole ever dug into the Earth crust.”

“[…] One of the works commissioned was Justin Bennett’s Vilgiskoddeoayvinyarvi: Wolf Lake on the Mountains, a sound walk that takes us inside the now abandoned and very decrepit research station in the company of the last worker still living there.”

We-make-money-not-art.com/listen-to-the-sounds-from-the-deepest-hole-ever-dug-into-the-earth-crust/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*