Maurice Bogaert in PARKVorst

Maurice Bogaert in PARKVorst

    En de oorsprong van dat beeld

“Als je tussen de verschillende onderdelen loopt en schakelt tussen de beelden op de monitors en de beelden om je heen krijg je een gevoel van de dynamiek van het stedelijke leven. De samenwerking van productie en projectie van beelden kan heel goed het eeuwige pantha rei weergeven in het kloppende organisme wat een grote stad is.”

Kees Koomen over de solo van Maurice Bogaert in de dependance van PARK bij de NWE Vorst (eveneens in Tilburg).

Chmkoome.wordpress.com/2017/03/23/wander/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*