Fast Forward Painting from the 1980s @ Whitney Museum

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=7Jf5oXynZXI” /]

Er is meer in de Whitney dan de biënale, James Kalm zag er de grote schildershow over de jaren tachtig.

“James Kalm was a young painter, just arrived in New York when the 1980s hit. Studying at the Art Students League and working for Utrecht Linens (the art supply store) in the East Village, during this period, your correspondent had a front row seat to a lot of the artistic happenings in the Downtown scene. […]”

Youtu.be/7Jf5oXynZXI

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*