Johan Grimonprez @ Rietveld/Sandberg

[arve url=”https://vimeo.com/160348859″ /]

Amsterdam tip van de dag. Vanavond toont de Rietveld samen met het Sandberg Shadow World van niemand minder dan Johan Grimonprez. Na afloop Q&A met Grimonprez.

Waar: Lab 111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam.
Wanneer: Donderdag 20 april, 20.00.

Rietveldacademie.nl/en/page/4175/vav-moving-image-y-7-with-this-art-we-tell-stories

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*