Rondje rond de kerk

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=_ItWevaF2Ag” /]

Uren kijkplezier, robothand bouwt spoorbaan.

“The project will be exhibited at the Luga in Lucerne (Switzerland) from 28.04.17 – 07.05.17
So if you can and want to, feel free to come and see it in real life. :)”

Kottke)>Youtu.be/_ItWevaF2Ag

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*