Economia

Economia

Eindhoven tip van de dag. Festival over economie maar zonder dat er een econoom aan te pas komt.

“Het programma bestaan uit keynote speakers uit allerlei disciplines (geschiedenis, moleculaire biologie, literatuur etc.), maar ook veel kunstenaars (onder wie Melanie Bonajo – genomineerd voor de Prix-de-Rome – en Jennifer Lynn Morone) en filmmakers, die hun visie geven op onze huidige economie (in al haar facetten).”

Thinkeconomia.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*