About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Zo weten we weer dat het niet alleen de Russen zijn die de EU willen verzwakken, maar ook radicaal-rechtse Amerikanen. En de Britten lieten het zich gebeuren. ‘Brexit means Brexit’? Brexit betekende helemaal geen Brexit, maar belangenbehartiging en outsourcing van Russische en Amerikaanse belangen in een extern land. Goede journalistiek van The Guardian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*