Jonas Lund: Away on Vacation

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=tK6Q5R9yOSc” /]

(Noot: bovenstaande stream is op moment van publiceren live. Voor actuele/nieuwe livestream check website awayonvacation.live) (Met een beetje geluk zie je hem zijn Facebook checken/dit bericht van trendbeheer liken.)

Nee jongens en meisjes, die Jonas Lund zit gewoon te tikken achter zijn computer. Mailtjes. Facturen. het gebruikelijke werk. Photoshop autopaints op basis van toetsaanslag automagisch een verrukkelijke serie Away on Vacations images. Laat de computer het artistieke werk.

awayonvacation.live

Bovenstaand live, onder resultaat van noeste arbeid:

Straffe staaltjes antikunst, doet het fysieke resultaat ertoe? (Ja!)

in zekere zin in het verlengde van ondermeer het geniale Studio Practice bij Boetzelaer Nispen. Kan zo naast een Man Made Painting van Constant Dullaart. (Even scrollen.)

About Jeroen Bosch 4733 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*