Kleurplatenfest

Kleurplatenfest

Een hele rits Amerikaanse musea en bibliotheken hebben kleurboeken gemaakt met grafiek uit de archieven. Handig uit te printen in de smaak pdf. Ideaal voor op de camping of een regenachtige zomerdag.

Library.nyam.org/colorourcollections/ (via kottke)

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*