Chris Ware: Someone I’m Not

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=i2UkIPm2s20″ /]

“From his home and studio in Oak Park, Illinois, artist Chris Ware shares motivations and challenges for telling stories from the perspectives of others in his work. “I distinctly remember being told by my teachers, if you draw women, you’re colonizing them with your eyes,” Ware recalls of art school.”

“[…] Chris Ware is hailed as a master of the comic art form. His complex graphic novels tell stories about people in suburban Midwestern neighborhoods, poignantly reflecting on the role memory plays in constructing identity.”

Youtu.be/i2UkIPm2s20

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*