Charlotte van Winden, Vlog #2 AIR kunstenaarsduo’s

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=lwWY99FDG-8&feature=youtu.be” /]

Charlotte van Winden houdt een maand lang een videoverslag bij over haar verblijf in Artist-In-Residency ‘Basiskamp Entre Nous‘. Deze tweede vlog is vooral gewijd aan het fenomeen kunstenaarsduo’s; om te beginnen met Erwin van Doorn en Inge Nabuurs.

Het kamp is gelegen op de historische grond van de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord waar Johannes van den Bosch in 1818 een proefkolonie wilde vormen waarin alle provincies vertegenwoordigd waren. Nu zijn er kunstenaars en -duo’s uit alle provincies gevraagd om een maand als een kolonie te wonen en individueel te werken om zich te wijden aan hun eigen artistic research in combinatie met thema’s uit de verzorgingsstaat.

youtu.be/lwWY99FDG-8

advertentie(s)
About Charlotte van Winden 21 Articles
Charlotte van Winden (1988) is kunstenaar en initiator. In haar werk onderzoekt ze de grenzen van de maakbare wereld en de positie van het individu. Haar werk omvat performance, installatie en video.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*