Charlotte van Winden, Vlog #3 AIR “WE GAAN VOOR GOUD”

[arve url=”https://youtu.be/hir2y0CKdQs” /]

Charlotte van Winden houdt een maand lang een videoverslag bij over haar verblijf in Artist-In-Residency ‘Basiskamp Entre Nous‘. Deze derde vlog is vooral gewijd aan de andere bezoekers op het terrein zoals een groepje studenten van het ROC Drents College die een dagje meeliepen.

youtu.be/hir2y0CKdQs

Het kamp is gelegen op de historische grond van de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord waar Johannes van den Bosch in 1818 een proefkolonie wilde vormen waarin alle provincies vertegenwoordigd waren. Nu zijn er kunstenaars en -duo’s uit alle provincies gevraagd om een maand als een kolonie te wonen en individueel te werken om zich te wijden aan hun eigen artistic research in combinatie met thema’s uit de verzorgingsstaat.

About Charlotte van Winden 21 Articles
Charlotte van Winden (1988) is kunstenaar en initiator. In haar werk onderzoekt ze de grenzen van de maakbare wereld en de positie van het individu. Haar werk omvat performance, installatie en video.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*