Brief Encounters ’17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

In het kader van Disruption – Remapping Nature in het Warandepark van Tilburg vonden er op 2 september performances plaats. Artistiek leider Chris Driessen is met name lyrisch over dit werk van Vincent Olinet:

“Diens Nature Morte, een pronkstuk-installatie van Baccarat kristal, gegoten in ijs en gevuld met wijn, bevroren fruit en bloemen, boeide een select publiek langer dan twee uur. Iedereen was verrukt en aan de grond genageld. Beneden een impressie. Misschien een fotodocument op Trendbeheer?”

Was u er niet dan heeft u het gemist maar sowieso is de Lustwarande altijd te bezoeken om zelf bezoeken, dat kan nog t/m 24 september a.s.

Lustwarande.org

(foto’s Gert Jan van Rooij)

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Brief Encounters '17: Vincent Olinet

Zelf bezoeken kan nog t/m 24 september a.s.

Lustwarande.org

(foto’s Gert Jan van Rooij)

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*