Hansje van Halem @ Bijzondere Collecties van de UVA

Hansje van Halem @ Bijzondere Collecties van de UVA

Bij de Bijzondere Collecties van de UVA aan de Oude Turfmarkt in Amsterdam overrompelt Hansje van Halem de bezoeker met ruim veertig bontgekleurde en zeer gedetailleerde prints. Ze lijken op elkaar, terwijl ze niet hetzelfde zijn. In al zijn veelheid een natuurlijk geheel waarbij je als kijker heel subtiel in de tentoonstelling wordt meegevoerd.

Hansje van Halem @ Bijzondere Collecties van de UVA

Hansje van Halem @ Bijzondere Collecties van de UVA

Te zien tot en met 1 oktober 2017.

Bijzonder Collecties
Oude Turfmarkt 129
Amsterdam

Van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 te bezoeken.

Bijzonderecollecties.uva.nl/gedeelde-content/nieuws/nieuwsberichten/2017/06/hansje-van-halem.html

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*