Niels Post Wears Lots And Lots Of Sunscreen

Het nieuwe werk On Spam, Comment Spam #33 van Niels Post heeft hetzelfde DNA als zijn On Spam, Business Proposals, plakwerk op leegstaande winkelruiten.

Hier niet speels en ongevraagd, maar een werk in de openbare ruimte in opdracht, gevraagd door NL=US. Een spamsculptuur die prachtig samengaat met Margreet Olsthoorn’s modieuze witte beletteringen op de gevel – “style is primarily a matter of instinct” – en die daar textueel prachtig op inhaakt “I wear lots and lots of sun screen”.

Onderdeel van een serie What remains to be seen/De Tand des Tijds is On Spam, Comment Spam #33 ongelakt en ongeprepareerd ongeschikt voor herfst en ontij en zal het de komende maanden met een beetje geluk prachtig vervallen. Heerlijk; wat met frisse ondernemerszin in eerste instantie juichend wordt ontvangen, transformeert langzaam tot onooglijke kromgetrokken smuttige lettering, wellicht heel wat minder wervend.

Te zien tot 20 december, Schilderstraat 5, het verlengde van de Witte de Withstraat.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*