Leve de deeleconomie

Ook in China wil het niet echt vlotten met leenhuurfietsen op straat, in Nederland gooit men ze over de heg bij de buren of in een lokale gracht. In het land van veel, meer, meest is er inmiddels de lokale fietsstort.

“At first glance the photos vaguely resemble a painting. On closer inspection it might be a giant sculpture or some other art project. But in reality it is a mangled pile of bicycles covering an area roughly the size of a football pitch, and so high that cranes are need to reach the top; cast-offs from the boom and bust of China’s bike sharing industry.”

Theguardian.com/uk-news/2017/nov/25/chinas-bike-share-graveyard-a-monument-to-industrys-arrogance (via BB)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*