Hoe de kerstkaars wordt gemaakt

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=82c8gRF_ku0″ /]

Minstens zo fascinerend als het kijkje van toen in de behangrollenfabriek.

“Shots of birthday candles being manufactured automatically at 1200 a minute. In contrast, a man is making church candles traditionally by dripping wax over wicks 20 times a day. Various shots of church candles – they are hanging in circles by their wicks. Ted Crouchman cuts down the candles and chops them into even lengths.”

Youtu.be/82c8gRF_ku0 (via Kottke)

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*