CamperForce, de pensionado als seizoensarbeider

[arve url=”https://vimeo.com/247796154″ /]

“[…] a documentary adapted from her new book Nomadland, Bruder and director Brett Story follow Barb and Chuck, an elderly couple who, after losing their savings in the stock market crash of 2008, find seasonal employment processing customer orders in Amazon fulfillment centers. “It was harder than I thought,” says Barb. “I didn’t think I would be in pain.””

Harpers.org/blog/2017/12/camperforce/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*