Marielle Buitendijk @ Overschilderschilderij/De Aanschouw

Marielle Buitendijk @ Overschilderschilderij/De Aanschouw

Tip voor iedereen die gestrand is in Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam CS is het vanavond 21:00 tijd voor de wekelijkse wissel bij De Aanschouw. Met de komende week in de hoofdrol, Marielle Buitendijk. Zij schilderde laag #125 van het zwaarste schilderij van Rotterdam, het Overschilderschilderij.

T/m 25 januari a.s.

Aanschouw.nl

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*