KIRAC tekent toch 100.000 euro deal met Netflix

1 Leuker dan Netflix, onze eigen academische Wild Wild Country kunstwereld shoot-out: de slappe knieën academie versus KIRAC. De luie lesbische snol revisited. We the people tegen We the people. Populisme tegen wil en dank, onverdunde vrijdenkerij VS het populisme van de goede bedoelingen, smaak en zedenbedervend.

2 Dank KIRAC. KIRAC is uitmuntend tot zelfverdediging in staat.

Een schitterende KIRAC; incluis slecht openen – ik moest aan die dikke van Geenstijl denken vol valse knips, geen idee meer hoe of die heet en wie dat was, die gast die een Vogelaartje deed, kom googelt u zelf maar – op het randje van abject en incluis slecht eindigen: Steven Ten Thije blijft fier overeind naast de arrogante blaaskakerij van verder een zorgeloos goede Stefan Ruitenbeek.

Tussen moeizaam begin en overwegend slap eind vol zelfoverschatting een prachtaflevering vol suspense en inhoud. Dit gaat ergens over jongens en meisjes. Heel erg goed. Dapper gemaakt, uniek. Must see. Heerlijk om te zien. Damn.

keepingitrealartcritics.com

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

 1. “Dit gaat ergens over jongens en meisjes.”

  Weet je dat wel zeker? Ik voel hem nog niet zo.

 2. Heb je hem gezien denk ik dan Eelco; gelaagd sowieso ook door het spel dat gespeeld wordt, maar een helder verweer tegen berufsverbot door slappe knieen burocraten. Op wat Sinha zegt kun je bouwen. Of iig erover nadenken.

  In ieder geval: spannend en vol suspense – als je niet blijft steken daarin.

 3. Ik heb hem gezien. Ik ben niet blijven steken in de suspense en heb de volle veertig minuten uitgezeten.
  De oorspronkelijke uitspraak lijkt me geen reden tot embargo, de pretentieuze nietszeggendheid van het geheel daarentegen..

 4. Ze fileren toch de hele artboboberg, en dat is amusant en zet aan tot denken. Kan helemaal geen kwaad voor de moreel verheven studentjes. Zo’n academie is ook een bubbel

 5. ‘Snol’ is een woord dat hier waarschijnlijk voor het eerst opduikt in een tekst over kunst. ‘Bitch’ lijkt me niet de juiste vertaling. Beide termen zijn respectloos. Oprisping vraagt nogal wat tijd uiteindelijk. Saai, hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*