About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. De neoliberale wind die door het SM en dan vooral de RvT waaide wordt door het advies achteraf als negatief beoordeeld. Miljonairs worden met pek en veren de stad uitgeleid, hoewel ze netjes bedankt worden voor gewezen diensten. (Maar veroordeeld door de belangenverstrengeling, een echo van de advertenties van Jan Christiaan Braun). De stad en de burgers moeten het initiatief terugnemen. Zonder huizenhoge ambitie. Want de vijand van goed is beter. Het SM is terug bij af om opnieuw te beginnen. Bouwend op de goede collectie en de eigen geschiedenis. Dit is een haalbaar en realistisch advies. Maar of het zonder wijzigingen overgenomen wordt blijkt uiteraard de vraag. Politieke machinaties liggen in het vooruitzicht.

  2. Je zal maar zo’n advies krijgen: “Het museum zou vooral kunst moeten kopen ‘van vergeten, onbekende, nieuwe en ondergewaardeerde kunstenaars’.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*