White Wall Project Schiedam

Vrij schilderen in of naar de natuur: White Wall Project Beatrixpark, Schiedam. 800 meter canvas door de velden gespannen. 27 mei geopend, loopt nog tot 24 juni 2018. Fijnschilders opgelet: een selectie van de uiteindelijke werken belandt in Stedelijk Museum Schiedam, Theater Koningshof in Maassluis of KADE40 in Vlaardingen. Een project van Paco Dalmau.

whitewallproject.eu

Go your gang: dagelijkse verfpret tot het af en of vol is.

whitewallproject.eu

About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*