Esther Kokmeijer @ TENT Rotterdam

Donderdag feestelijke opening van wat wel eens een heel goede tentoonstelling kan zijn. Ik was in ieder geval onder de indruk van de compleetheid, de grootsheid. Heerlijk om te zien hoe Esther Kokmeijer tot wasdom komt als kunstenaar. Veel beter dan haar eerdere werk op de Dolf Henkes Prijs in TENT. (Sowieso zes pagina’s entries Esther Kokmeijer hier.) Gegroeid en geprofessionaliseerd, maar niet té. Althans dat hoop ik. Spel- en maakplezier vooruit! Veel reizen als altijd met onderliggend beroepsmatig fotovakwerk op antartica wat mooi beeld oplevert.

Esther Kokmeijer – Solid, Liquid en Vapour is te zien tot 16 september.

tentrotterdam.nl/show/esther-kokmeijer-solid-liquid-vapour

Een sfeerimpressie:

Esther Kokmeijer – Solid, Liquid en Vapour is te zien tot 16 september.

tentrotterdam.nl/show/esther-kokmeijer-solid-liquid-vapour

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*