Jeroen Bosch – YACHT

Het weekend in met een damn fine masterpiece. Gaat weer helemaal nergens over, maar wat valt alles fijn op zijn plek.

“YACHT is een heerlijk werk dat zich in onbegrijpelijkheid en ontsnappingsdrang heel gewoon voordoet: een tactiele klassieke compositie, gelaagd en gewaagd, vol dwarsverbanden, oogsturing en detailvreugde. De juiste mate van ranzigheid gecombineerd met eenheid in helderheid.”

Zo is het maar net. Feestend het weekend in.

jeroenbosch.com/2018/07/06/yacht

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*