Bertjan Pot @ Boijmans

Rotterdamse kunstenaar annex productontwerper Bertjan Pot presenteert resultaten van een jaar lang knippen, plakken, weven en veel hot glue in de Koen Taselaar zalen achter in het Boijmans bij de kantine.

Maskers, handschoenen, lampen en werken aan de muur die op kunst lijken. Geen af design gerangschikt als een rij producten, zo uit winkel of huis naar museale toonzaal, maar een keur aan levende schetsen, uitgewerkt experiment.

Bertjan Pot, Hot Glue is nog te zien tot 30 september.

boijmans.nl/tentoonstellingen/bertjan-pot

‘Wat op kunst lijkt’ – aan de muur immers en geheel zonder gebruikswaarde.

Met fijne detaillering.

Buitengemeen felle contrastrijke esthetiek

Een gerepareerde Lotek classic?

Beeldend tapijt

Maskers

Bertjan Pot, Hot Glue is te zien tot 30 september.

boijmans.nl/tentoonstellingen/bertjan-pot

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*