Joe Made This / Parasitic Lodge @ Motel Spatie

Vanavond (bij lezen misschien al weer wat later) breekt de hel los binnen de poorten van het Arnhemse Motel Spatie met vers werk van Joe Made This (aka Johannes Stahl). Aansluitend bij het doorlopend Parasite-onderzoek bij Spatie, toont hij printwerk, audiosamenwerkingen en een film, in de Parasitic Lodge.

Deze Nürenberger lino+guts tekenaar is een maand in de projectruimte van Motel Spatie los gegaan. Rondzwervend door de wijk Presikhaaf en daarbuiten kunstwerken vangend en al ploeterend en zwoegend (gutsend) omgezet tot beeldverhaal met eigen drukpers.

31 Augustus tot ergens in oktober in de projectruimte van Motel Spatie.
Hisveldplein 21, Arnhem

joemadethis.de

advertentie(s)
About Jeroen Jongeleen 130 Articles
Uw gelegenheidscorrespondent in den vreemde

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*