SUTURES @ Marc Straus NYC

    Brent Wadden, Untitled, 2017

Tegenover LMAK zit Marc Straus. Zaterdagavond was de opening van SUTURES waarin ook het werk van Maartje Korstanje te zien is. Dikke hoera wat tof! En mede een goede, bijna legitieme reden om NY weer te bezoeken.

De begane grond was geheel overgenomen door Antonio Santin. Zijn werk heb ik regelmatig digitaal voorbij zien komen en doet het als een malle op de foto, maar met de neus erop was ik al snel minder enthousiast dus snel naar boven. SUTURES is een tentoonstelling met als gemeenschappelijke het gebruik van stof en geweven touw. Werk van Raedecker, Louise Bourgeois (titel van het werk is de titel van de tentoonsteling), Elaine Reichek, Martha Tuttle, Brent Wadden(!) maar vooral Maartje Korstanje. Vier nieuwe sculpturen. Twee op de vloer en twee hangend aan de wand. Het was hartstikke druk en er was super veel belangstelling voor haar werk.

marcstraus.com/exhibitions/sutures-september-2018

Maartje Korstanje

marcstraus.com/exhibitions/sutures-september-2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*