Flow into Form @ Drawing Centre Diepenheim

Vele voeten vonden de weg naar een machtig mooie whitecube in het verre Oosten van het land; in de buurt van Almelo en Enschede, bij Bentelo, Markelo, Brammelo, Boekelo en Borculo huist het internationaal vermaarde Drawing Centre Diepenheim. Vanuit Rotterdam een fijne drie en een half met de trein, vier keer overstappen. De opening zaterdag 6 oktober heb ik gemist (foto’s Anouk Griffioen) de tentoonstelling Flow into Form is nog te zien tot 23 december.

Vier totaal verschillende kunstenaars: Anouk Griffioen, Charlotte Mouwens, Floor Schothorst en Karin Rianne Westendorp elk met een eigen omgang met tekenen, maar elk in fijn oversized formaat.

Die had zich toch mooi vergist, des ochtends vroeg voor de kledingkast.

Dresscode gedekt stond er nochthans op de RSVP.

Koffie met chocolade.

Floor Schothorst

Floor Schothorst

Charlotte Mouwens

Karin Rianne Westendorp

Curator Nanette Kraaikamp

Anouk Griffioen gekiekt voor haar eigen werk in de rol van fotograaf.

Anouk Griffioen

“De tentoonstelling is een onderdompeling in bewegend vormonderzoek, natuurenergie omgezet in abstracte tekeningen naast groeiende papieren patronen en de hypnotiserende werking van complex struikgewas.

De tentoonstelling is te zien van 6 oktober t/m 23 december. “

kunstvereniging.nl/exhibition/flow-into-form

About Jeroen Bosch 4751 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*