The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

Eindhoven geheimtip voor iedereen die de komende week de Dutch Design Week bezoekt (en de maanden erna):

“Eerder dit jaar nam ik deel aan een tentoonstelling in het Van Abbemuseum getiteld Handelsmerken. Een van de werken die ik daar liet zien ‘Fleece’ verhaalt over het gebrekkige culturele klimaat in Eindhoven. Als een vervolg op Fleece nu The Retreat. Een poging om het kunstklimaat in Eindhoven wat te verbreden met een galerie voor hedendaagse kunst.

De opzet is als volgt: er komen in de laatste maanden van dit jaar drie exposities, een boekpresentatie en waarschijnlijk nog een afsluitende groepstentoonstelling die elk twee dagen duren en vervolgens online een tweede leven krijgen.

Bijgesloten de foto’s van de eerste tentoonstelling met de titel ‘Turn Me On Turn Me Loose’ die ik zelf voor mijn rekening heb genomen. Dan is er volgende week zaterdag is er een boekpresentatie van (NO)45 een project dat ik samen met vormgever Remco van Bladel heb geïnitieerd. Overigens met een tekst van Xander Karskens.

Vervolgens opent op 2 november de expositi F.R.I.E.N.D.S van Rop van Mierlo en daarna op 7 december de laatste van de drie tentoonstellingen met een nog nader te bepalen kunstenaar.”

Theretreathq.nl

(een bericht van Erwin Thomasse, foto’s Peter Cox)

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

The Retreat, Eindhoven

Theretreathq.nl

About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*