Ontevredenheid over de kwaliteit van het gebodene

    Er staat daar STOP! niet TOP!

Niet overal wordt het Viewmaster project met gejuich ontvangen. Dinsdagnacht leverde namens Coco Chanel haar kritiek in lippenstift. Lippiti van dronken torren waarschijnlijk, ogenschijnlijk weinig erudiet en in beperkte vormveeg.

Met weifelende hand of is de eerste S aangeraakt door de zich bedenkende poetsbrigade van heden?

Heden promoot vrije kunstuiting! De lippiti blijft even zo bij wijze van signaal.

Des avonds draait bij Heden Den Haag een video van Anna Sophie de Vries waar passanten toch Alles is Liefde verwachten. Helemaal uit Rijswijk op de fiets krijg je Anne Sophie de Vries in plaats van Carice van Houten. Een meer activistische insteek valt niet uit te sluiten. Want wat staat daar schamper leesbaar: “THIS IS OLD SCHOOL VERZET TEGEN ???”

 
OLD SCHOOL VERZET tegen vraagtekens.

Namens Coco Chanel en dan staat er nog een copyright met een niet te duiden blurb.

Twee mutsen rollen met een pintje op de kroeg uit en een spijt de volgende dag dat de lippenstift op is.

*Ik maak werk met lippenstift (ziet bijvoorbeeld) en ik verzeker u – lippenstift is aanzienlijk duurder dan verf.

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*