Open Call Bio Art & Design Award 2019

Open Call Bio Art & Design Award 2019

U kunt zich weer aanmelden voor de jaarlijkse Bio Art & Design Award in Eindhoven. Aanradertje want de bijbehorende tentoonstellingen zijn altijd erg goed.

“De Bio Art & Design Award (BAD Award) is een unieke competitie voor kunstenaars en ontwerpers die met biokunst en biodesign de grenzen van kunst en wetenschap verleggen. De winnaars van de BAD Award 2019 ontvangen elk €25.000 om hun project te realiseren, in samenwerking met een vooraanstaande Nederlandse onderzoeksinstelling. Elk team krijgt vijf maanden de tijd om hun plannen uit te voeren. De resultaten van die samenwerkingen zijn eind 2019 te zien in een tentoonstelling bij MU.”

Inzenden kan t/m 31 januari a.s.

Badaward.nl/open-call

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*