De geblurde mannen oorbellen van China

De geblurde mannen oorbellen van China

En dat er dan ergens achter een bureau een paar ambtenaren dag in dag uit tv zitten te kijken op zoek naar oorbellen.

It’s unclear if Chinese regulators have issued a specific directive barring men from being shown wearing earrings, or whether TV stations are reacting to a shift in what is considered culturally appropriate.

[…] Chinese fans were quick to criticize the ban on Weibo, accusing authorities of holding men and women to different and outdated standards of beauty.
“This is gender stereotyping … and ignores the diversity of different groups,” user Eryn01 said.

Edition.cnn.com/2019/01/18/asia/china-mens-earrings-blurred-intl/index.html (via BB)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*