Flora @ Galerie 158 Schiedam

Op bezoek bij de (nagenoeg) kersverse galerie van Margi Geerlinks in Schiedam, alwaar de groepstentoonstelling Flora opende met werk van Anouk Griffioen, Danielle Kwaaitaal, Annemarie Vink en Veld&Vaas. Op steenworp afstand van het Stedelijk Museum Schiedam en zeg maar gezellig druk.

Een beeldimpressie tussen de mensen door:

Gamen als zegen voor de kleineren.

Anouk Griffioen

Annemarie Vink

Veld & Vaas

Margi Geerlinks (rechts) naast Annemarie Vink voor Anouk Griffioen.

galerie158.nl

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*