TEC Art 2019 @ Worm

TEC Art 2019 @ Worm

De anarcho-steam/techno-punk-boys&girls van Planet Art zijn weer neergestreken in de Witte de Withstraat met een overvol programma op lokatie. Als een soort van mini Gogbot en opmaat voor komend najaar in Enschede. Bij deze een kleine greep uit veel.

T/m zondag 10 februari a.s.

2019.tecart.nl

In de Wunderbar van Worm speelt een Motorhead op wielen (met een vleugje Nine Pound Hammer), hier komt Compressorhead!

En een bar kan natuurlijk niet zonder drank. Gelukkig hoeft uw lokale barman/vrouw hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken, het door een robot laten pakken van het juiste aantal rietjes voor een wodka-jus blijkt nog knap lastig.

TEC Art 2019 @ Worm

Bij de ingang van de Slash Gallery een van de twee robots van Jelle de Graaf, iets bescheidener in omvang dan het pracht Metropolis exemplaar aan het begin van de straat.

TEC Art 2019 @ Worm

ShengKai Hsu, Deepself.

TEC Art 2019 @ Worm

Het tijger piemel project van Kuang-yi Ku, een voorstel om bepaalde lichaamsdelen van dieren waaraan geneeskrachtige danwel viriele krachten worden toegeschreven in het vervolg kunstmatig te gaan kweken. Scheelt behoorlijk in de illegale jacht.

TEC Art 2019 @ Worm

Indrukwekkend werk van Dmitry Morozov (Vtol) die beetje bij beetje vierenhalf liter bloed uit zijn lichaam haalt om te gebruiken als batterijvoeding. Met de opgewekte energie wordt een geluidswerk afgespeeld.

TEC Art 2019 @ Worm

TEC Art 2019 @ Worm

Wat betreft de “nieuwe vorm van duurzaam vuurwerk” zoals gemaakt door Symphony of Fire viste ik helaas achter het net maar alleen al het instrumentarium ziet er waanzinnig uit.

TEC Art 2019 @ Worm

T/m zondag 10 februari a.s.

2019.tecart.nl

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*